Parterapi - Svendborg

Parterapi i Svendborg, hvor kun parret kommer, er også en mulighed hos mig ( I er begge ud af EN eller anden form for familie)

Jeg oplever næsten hver gang et par kommer og vil have hjælp, at de kommer meget sent i forhold til deres problemer i parforholdet.

Problemerne har stået på meget længe, og man er slidt helt ned i sokkeholderne og ORKER næsten ikke mere. Parforholdsterapien er sidste udkald, før man giver op.

Ofte er der næsten ingen kærlighed tilbage, og måske er der allerede en tredjepart inde i forholdet. Og da det er DEN, kærligheden, der skal holde parforholdet sammen, kan det blive svært at redde det. Men så kan der arbejdes på en god adskillelse.

Eftersyn af jeres parforhold

Måske er dette begreb ukendt for dig, men helt konkret er det et eftersyn i parforholdet, hvor det afklares, hvor den enkelte ER i forholdet. Nøjagtigt som et bilsyn skal forhindre, at man pludselig står med en defekt bremser, så taler parterne, under min vejledning i parterapien, forholdet igennem og skal tage problemer i opløbet.

Det undersøges om den enkelte får egne bedste sider frem i forbindelsen og hvis ikke, så arbejdes der med, hvordan det fremover evnes sammen. Jeg arbejder med konkrete oplevelser fra jeres samliv, som I bringer i spil i det terapeutiske rum.

Arbejdet med parterapi

Igen, jeg er FAMILIETERAPEUT/ Parterapeut og mit bedste arbejdsgrundlag ER FAMILIEN. Dvs. mit faglige ønske er, at hvis der er børn i parforholdet, så bringes de med i parterapien. På den måde lærer børn hvordan man laver et godt parforhold, hvordan man taler godt med hinanden om det svære og hvordan man kommer problemer i forkøbet. (OBS: Børn gør ikke som vi SIGER de skal gøre, men de gør (til tider irriterende nok) som vi GØR!)

Metoden og bogen: “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” af Jytte Vikkelsøe.

Kontakt:
Hannefaurholt@hannefaurholt.dk.
Parterapi og familieterapeut Hanne Faurholt.
www,hannefaurholt.dk

Familie- og parterapi
Hanne Faurholt, arbejder med parterapi og familieterapi

Kontakt​ mig for en uforpligtende samtale

Ring til mig på 2889 9227

​eller send mig en besked ved at udfylde nedenstående formular